Friday, January 28, 2011

Femeie omorata de caini

O stire banala in Romania dar socanta in orice alta tara dezvoltata. Pe scurt o femeie saraca a sarit gardul la o fabrica sa fure fier vechi nerealizand ca curtea institutiei era plina de caini vagabonzi. O data ajunsa in curte femeia a fost atacata salbatic de caini si a fost muscata pana si-a pierdut cunostinta. A fost gasita a doua zi, dusa la spital unde a decedat. In sistemul legal american aceast caz are o solutie foarte simpla, directorul fabricii la inchisoare pentru omor neintentionat iar cainii sunt omorati toti.
Nu imi vine sa cred ca in Romania inca se dezbate problema ce sa se faca in acest caz si cine sunt vinovatii? Este chiar asa de greu de gandit, sau macar daca nu ii duce mintea de gaina pe autoritati, sa se uite la cazuri precedente din alte tari ce ar trebui facut.
Inca o bila neagra pentru Primaria Bucuresti si Justitia Romana.

http://www.mediafax.ro/social/femeia-muscata-de-caini-a-murit-7927857/

10 comments:

  1. Dupa mintea proasta a gastii lu` Boc, toti maidanezii se vor steriliza si apoi, din nou pe strazi cu ei ! Ca n-are statu` bani sa tina atatea potai in adaposturi si nu da bine ce fac imperialistii vestici, cand dupa 2 saptamani ii eutanasiaza. Nu da bine la poblic. Vorba unuia de sus : Daca sunt caini pe strazi, legativa copii in lese, acasa si lasati-i sa zburde liberi !
    Si au gandit idioteii, ca daca sunt castrati, nu mai au chef sa muste sau sa urle toata noaptea. Sa-i asteptam atunci, sa moara linistiti de batranete, apoi putem sa iesim pe strada.
    Le-as propune sa castreze si sobolanii si gandacii de bucatarie, ca oricum sunt la fel de folositori ca si maidanezii si se va ajunge la aceleasi rezultate.
    PS. - Aduceti-i pe toti la Ramnicu valcea, ca primarul nost` e mare fan maidanezi, intr-o singura luna, a umplut orasul cu javre, intr-un mod exploziv, nu stiu, cred ca i-a importat din alte orase cu urgenta. Efectiv au aparut din senin. Avem gasti de maidanezi la toate colturile cladirilor, raportul javre / locuitor, fiind cred, de 1 / 2. Daca te duci la primarie cu problema asta, numai nu te da pe scari. Animale si ei, cu creierul degenerat, care confunda grija fata de animale, cu traiul in orase care seamana cu gropile de gunoi. Asa ca aduceti-i aici,ca poate o sa-l manance dracu` si pe primar...

    ReplyDelete
  2. Ha, ha hai ca este funny intr-un mod trist ai mare dreptate. Poate un lucru pe care il apreciez foarte mult la americani este faptul ca nu lasa nimic la voia guvernului. Daca este o problema care trebuie rezolvata, organizeaza imediat intilniri, se organizeaza, si pun presiune pe primarie sa faca ce sunt alesi sa faca, adica sa aiba grija ca lucrurile sa mearga precum le vor locuitorii orasului respectiv. Apropos - welcome to the blog :)

    ReplyDelete
  3. Gresit, femeia aia nu a sarit gardul, ea a intrat frumos pe poarta si s-a dovedit ca era in timpul serviciului. Era angajata la o firma care se ocupa cu strangerea fierului vechi si fusese trimisa sa ia un container.

    ReplyDelete
  4. Hmm cred ca oricum nu este relevant cum a intrat in curtea respectiva, ceea ce este important este faptul ca o haita de caini necontrolata au omorat o fiinta umana. Conform oricarei legi internationale, cainii trebuie eutanasiati si proprietarul locatiei pus in puscarie. Pentru mine este incredibil ca tot se mai cauta cum sa se rezolve problema asta, in cazul acesta si in general cu cainii vagabonzi din orase. Chiar lumea nu a calatorit in tari civilizate sa vada ca nu exista aceasta problema? Se intreaba oare cineva de ce nu sunt caini pe strazile din Paris sau Roma?

    ReplyDelete
  5. Nu-mi vine sa cred ce se intampla aici....

    ReplyDelete
  6. cainii nu au nici o vina pentru ca sunt animale. Cei de sus care nu se ocupa de problema lor ar trebui eutanasiati>..

    ReplyDelete
  7. recomand tuturor celor care au probleme cu cainii in bucuresti sa sune la Autoritatea Pentru Supravegherea si Protectia Animalelor(021 312 95 55- reclamatiile se pot lasa si telefonic) sau prin email la adresa director@aspa.ro. Eu am dat telefon azi, si mi-au promis ca se va rezolva in curand.

    ReplyDelete
  8. Cainii de acest gen agresivi trebuiesc EUTANASIATI DE URGENTA! Sa omoare oamenii asa pe strada indiferent ce a facut aceea femeie, este un OM, un animal nu trebuie pus niciodata pe aceasi treapta cu OMUL

    ReplyDelete
  9. Am si eu doi caini, dintre care unul este cam isteric, si i-am pus doua botnite plus lant, are si carnet de sanatate, vaccinuri etc, oare cati proprietari de caini au carnet in Romania? Cred ca mai putin de jumatate i tin in conditii improprii nevaccinati sunt un pericol pt sanatatea oameniilor mai ales daca au si copii mici care sunt sensibili, sunt de accord cu caini tinuti in casa vaccinati si cu botnita! Dar cu cei din strada nu, am fost in strainatate si nu am vazut PICIOR DE MAIDANEZ, nu exista asa ceva, nici pisici nu sunt, eu nu am vazut. Am vazut caine comunitar dar in lesa, cu toate la zi vaccin, carnet, etc. Asa ceva este inadmisibil, au murit atiatia oameni sfasiati de caini si autoritatile dau din umeri.

    ReplyDelete